Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Doctorat

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Cartell curs

  12/12/19

  Jornades de formació doctoral per a doctorands i supervisors

  L'Escola de Doctorat ha organitzat les jornades de formació doctoral, adreçades als doctorands i als supervisors, que se celebraran als diferents campus de la Universitat en els mesos de gener i febrer.

  [Llegir més]

 • Eleccions

  22/11/19

  Eleccions de representants d'estudiants en el Comitè de Direcció

  Eecciones dels representants dels estudiants en el Comitè de Direcció i Claustre de l'Escola de Doctorat

 • Estudiants

  19/11/19

  Inscripció a les activitats transversals de doctorat 2019/2020

  [Llegir més]

 • Alumnes

  30/10/19

  Resultats definitius de l'admissió a doctorat 2019-2020

  Publicats els llistats definitius d'admissió als programes de doctorat de la Universitat de València per al curs 2019-2020.

 • Alumnes

  22/10/19

  Resultats provisionals de l'admissió a doctorat 2019-2020

  Publicats els llistats provisionals d'admissió als programes de doctorat de la Universitat de València per al curs 2019-2020. Termini de reclamacions: entre el 23 i el 24 d'octubre a través de http://links.uv.es/YPZA1M3.

 • La Nau

  25/07/19

  Convocatòria dels Premis Extraordinaris de Doctorat per al curs 2018-2019

  [Llegir més]

 • Alumnes

  15/05/19

  Preinscripció a Doctorat per al curs 2019-2020

  Entre els dies 15 de maig i 25 de juliol de 2019 romandrà oberta la preinscripció als programes de doctorat per al curs 2019-2020. La sol·licitud es realitzarà a través de l'entorn de tramitació electrónica ENTREU.

 • Llibres

  08/05/19

  Premis del Comitè Econòmic i Social per a tesis doctorals defensades durant l'any 2018

  El Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana ha convocat els Premis per a Tesis Doctorals defensades durant l'any 2018. Podeu trobar més informació a l'enllaç i adreçant-vos directament al Comité Econòmic i Social.

 • Manuel Campos Taberner

  12/02/19

  Manuel Campos i l'ús de la tecnologia Big Data en aplicacions en agricultura i en monitorització de la vegetació

  Manuel Campos Taberner, originari de Vila-real (Castelló), ha rebut el Premi extraordinari de Doctorat en l’àrea de Física per la seua tesi “Development of an Earth observation processing chain for crop biophysical parameters at local and global scale”. El treball ha estat dirigit per Francisco Javier García Haro, investigador principal del projecte LSA-SAF del grup ERS, i Gustau Camps Valls, catedràtic d’Enginyeria electrònica i investigador a l’IPL al grup Image and Signal Processing (ISP). La tesi posa de manifest que l’ús de la tecnologia Big Data en aplicacions reals en agricultura i en monitorització de la vegetació de la terra és factible.

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta). Mónica Martínez, Jorge Mariano Collantes i Marta Reguera.

  18/01/19

  Una investigació sobre els rellotges biològics guanya la I Jornada de Divulgació de Tesis de la Universitat de València

  L’investigador de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio) Jorge Mariano Collantes ha sigut el guanyador de la I Jornada de Divulgació de Tesis Doctorals de la Universitat de València, convocada per a donar a conèixer la recerca de l’estudiantat de doctorat en la institució acadèmica. En l’acte, hui a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, cadascuna de les 21 tesis seleccionades ha sigut defensada en 3 minuts. El premi és una estada a la Universitat de Harvard valorada en 2.000€.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies