Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Escola d'Estiu Catapult per a doctorands i investigadors

  • 17 de maig de 2018
Conferència

Des de la Universitat de València i amb el suport de la Càtedra d'Empresa i Humanisme, et fem arribar la informació de les 3 escoles d'estiu *Catapult per a doctorands/alumnes de màster/investigadors/professionals en el marc de la iniciativa europea *Climate *KIC.

Les tres convocatòries de 2019 són sobre aquests temes:

•             CITIES: del 8 al 19 de juliol a Bolonya i Lisboa/Almada.

•             FORESTRY: del 26 d'agost al 6 de setembre a Hèlsinki i *Gothenburgh.

•             FOOD: del 16 al 28 de setembre a Budapest i València.

En cadascun dels *Catapults hi haurà un màxim de 20 participants de diferents àrees de coneixement i de tot arreu del món, que estaran acompanyats durant tot el programa per dos *coaches, un d'ells expert en la temàtica i l'altre en el desenvolupament de *soft *skills. Durant l'escola d'estiu hi haurà visites, sessions amb ponents de prestigi, es treballarà en grup sobre solucions viables i es presentarà els projectes a un jurat expert.

El cost de l'escola és de 0€ (inclou allotjament, desdejunis i menjars i vol entre les dues localitzacions). Els participants haurien de costejar-se el vol d'anada a la primera destinació, el del retorn des de la segona destinació a més dels sopars i les seues despeses personals. Addicionalment, obtindran un certificat emés pel *EIT (*European *Institute *of *Technology) de la Unió Europea.

Llista d'enllaços: