Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Història Econòmica

REQUISITS ESPECÍFICS D'ADMISSIÓ Al PROGRAMA

La Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat Conjunt ha acordat els requisits específics d'admissió al programa, tenint en compte les vies d'accés establides, i delega en les Comissions Acadèmiques del programa pròpies de cada universitat l'avaluació de les sol·licituds d'admissió. Els requisits d'admissió són els següents:
1) Per a ser admesos en el programa de Doctorat, els estudiants procedents del Màster Interuniversitari d'Història Econòmica de les Universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Zaragoza, del Màster Universitari en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica de la Universitat de València, del Màster Universitari en Desenvolupament i Creixement Econòmic (MEDEG) de la Universitat Carles III, i del Màster Universitari en Ciències Socials de la Universitat Carles III han d'haver obtingut, com a mínim, en els seus estudis de Màster una nota
mitjana igual o superior a 7, i una nota igual o superior a 7 en el Treball Final de Màster. Als estudiants que sol·liciten l'accés al Doctorat amb altres titulacions d'origen se'ls exigirà un nivell equivalent de formació.
Les Comissions Acadèmiques del Programa de Doctorat pròpies de cada universitat seran les encarregades d'avaluar l'expedient acadèmic dels sol·licitants i decidir si acredita aquest nivell.

2) Serà requisit necessari per a ser admés en el Doctorat comptar amb uns coneixements suficients de l'idioma anglés (nivell B1 o equivalent) el que haurà de ser acreditat documentalment pels sol·licitants. En cas que aquests no puguen acreditar documentalment els seus coneixements, les Comissions Acadèmiques del Programa de Doctorat pròpies de cada universitat podran realitzar reunions presencials o online amb els estudiants per a valorar els seus coneixements d'idiomes.
3) Per a poder ser admés en el programa, les sol·licituds de els/as candidats/as hauran d'aconseguir una valoració per part de les Comissions Acadèmiques del Programa de Doctorat pròpies de cada universitat superior al 70%, d'acord amb el barem indicat a continuació, en la descripció dels criteris d'admissió.