Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Biodiversitat i Biologia Evolutiva

El perfil recomanat per accedir a aquests estudis de doctorat és molt obert. El requisit és haver cursat estudis de màster en què les matèries de biologia, en qualsevol de les seues subdisciplines, representen més de 30 crèdits. A més, s’ha d’haver fet en el primer o el segon cicle d’estudis universitaris cursos que donen un bagatge en (1) matemàtiques (càlcul i àlgebra), (2) estadística, (3) una combinació raonable de cursos que incloguen biologia cel•lular i molecular, genètica i ecologia i (4) cursos en què s’haja estudiat la biologia d’almenys dos regnes.
A la Universitat de València hi ha programes de grau i de màster amb aquestes característiques, com ara el grau en Biologia i el màster en Biodiversitat: Conservació i Evolució o el màster en Biologia Evolutiva Integrativa.

Amb aquestes condicions, no es fa necessari establir complements de formació. A més, l’estudiant ha de demostrar un nivell de coneixement de l’anglès equivalent al B1 en la classificació europea de competència en llengua.