Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Comunicació i interculturalitat

Dels tres criteris que es valoren, cal afegir les qüestions següents:
-Currículum: Es valorarà especialment l'experiència investigadora, com ara l'assistència a congressos i a cursos de postgrau, a seminaris de caràcter nacional i internacional, a cursos d’altres universitats nacionals i estrangeres, les publicacions en revistes indexades, els llibres i l'afinitat del currículum amb la temàtica del doctorat. Cada activitat serà valorada per la Comissió de Doctorat.
-Idiomes: S'exigeix la possessió del nivell B1 d'anglès o francès amb la finalitat de poder consultar la bibliografia necessària en l'elaboració de la tesi doctoral i les bases de dades sobre cinema i altres arxius. La documentació serà comprovada per la Comissió de Doctorat.
-Entrevista personal: Els membres de la Comissió de Doctorat mantindran una entrevista personal amb l'alumne amb la finalitat de valorar les seues motivacions, el seu interès per la temàtica del doctorat, la seua capacitat per a l'elaboració de la tesi doctoral i la seua disposició i capacitat de recerca.
D'aquests criteris, el currículum té un pes del 60% de la valoració final de la Comissió; l'entrevista personal, el 20% i el coneixement d'idiomes, el 20%. En La valoració del currículum es prestarà especial atenció al treball de fi de grau i al treball de fi de màster, així com al fet d’haver cursat algun màster d'almenys 120 crèdits.