Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Comptabilitat i Finances Corporatives

La valoració de les sol•licituds d’admissió es realitzarà considerant, en tot moment, l’àrea de coneixement que aborda aquest doctorat, ço és, comptabilitat i finances corporatives. De forma concreta, es tindran en compte els criteris i les ponderacions següents:
Currículum acadèmic: fins a un 70%. Les matèries vinculades directament amb comptabilitat i finances corporatives seran ponderades amb un 60% enfront de les restants matèries, que es ponderaran amb un 40%.
Coneixement elevat de l’idioma anglès: fins a un 15%.
Entrevista: fins a un 15%. En l’entrevistés es valorarà preferentment: 1) la capacitat de comunicació; 2) l’interès científic per l’àrea de comptabilitat i finances corporatives; i 3) el treball en equip.


ESTUDIANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS
Pel que fa als sistemes i procediments d’admissió adaptats als estudiants amb necessitats educatives especials, la Universitat de València disposa de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat (UPD), que vetla pel respecte al principi d’igualtat d’oportunitats i la no-discriminació i dóna suport al col•lectiu d’estudiants amb necessitats educatives especials derivades d’una condició de discapacitat. La Carta de serveis d’aquesta unitat (http://upd.uv.es/index.php/cartaservicio.html) informa dels compromisos de qualitat i drets i deures dels usuaris.
Així mateix, i d’acord amb el Reial decret 1892/2008, de 14 de novembre, pel qual es regulen les condicions per a l’accés als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d’admissió a les universitats públiques espanyoles, es reservarà un 5 per cent de les places disponibles per a estudiants que tinguen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 per 100, així com per als estudiants amb necessitats educatives especials permanents associades a circumstàncies personals de discapacitat, que durant la seua escolarització anterior hagen necessitat recursos i suports per a la seua plena normalització educativa.


ESTUDIANTS a temps parcial
Fins a un 30% de les places previstes són reservades per als alumnes que vulguen realitzar els estudis a temps parcial. Els criteris i procediments d’admissió són equivalents als exigits a la resta dels estudiants. Aquests estudiants poden passar a ser estudiants a temps complet quan així ho sol•licitin per escrit a la Comissió Acadèmica de Coordinació del Doctorat (CCD) i amb l’acord previ del director (o tutor, si s’escau) de tesi. D’igual manera, els estudiants a temps complet poden sol•licitar a la CCD passar a la modalitat d’estudis a temps parcial, amb l’acord previ del director de tesi (o tutor). En tots dos casos, la CCD realitzarà el càlcul necessari per estimar el temps restant per a l’acabament de la tesi doctoral per part del doctorand.