Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Didàctiques Específiques

CRITERIS D'ADMISSIÓ:
Per a cada proposta d'admissió al programa de doctorat elaborada pels estudiants, la CAD tindrà en compte la quantitat de doctors de cada àrea de didàctica específica amb disponibilitat per atendre les activitats de tutorització o direcció de noves tesi doctorals, d'acord amb l'article 13.1.a del Reglament d'estudis oficials de postgrau de la Universitat de València. El nombre de places ofertes per a cada àrea de didàctica específica pot variar anualment en funció de tal disponibilitat. La CAD elaborarà la proposta d'admissió de nous estudiants després de valorar els mèrits al•legats en les sol•licituds que complisquen els requisits d'accés anteriors sobre la base dels criteris següents, sempre referits a la didàctica específica corresponent:
A 1 Proposta de tema de recerca presentada (30 %): Qualitat de la proposta presentada i adequació a les línies de recerca de la didàctica específica corresponent desenvolupades a la Universitat de València.
A 2 Activitat investigadora (20 %): Gaudi d'alguna beca de formació de personal investigador (FPU, FPI o equivalents). Participació en projectes de recerca competitius i grau de vinculació d'aquests projectes de recerca amb les línies de recerca de la didàctica específica corresponent desenvolupades a la Universitat de València.
A 3 Publicacions de recerca (20 %): Autoria d'articles, llibres, capítols, comunicacions a congressos, etc.
A 4 Expedient acadèmic de postgrau (15 %): Qualificacions obtingudes en els cursos del màster o programa de doctorat al•legats. Si es disposa del Diploma d'Estudis Avançats o de la Suficiència Investigadora cal presentar també les qualificacions dels cursos de doctorat realitzats, que es tindran en compte.
A 5 Expressió d'interès (15 %): Interès mostrat per la recerca en la didàctica específica corresponent, expressat mitjançant una declaració escrita presentada a l’hora d’elaborar la preinscripció. Si la CAD ho considera necessari, a més, pot haver-hi una entrevista personal.
Tots els mèrits al•legats han d'estar acreditats documentalment. La CAD no tindrà en compte els mèrits no acreditats dins del termini i en la forma escaient.