Logo de la Universitat de València Logo Estructura de Recerca Interdisciplinar en Biotecnologia i Biomedicina (BIOTECMED) Logo del portal

  • Parc Científic UV

        

BIOTECMED és una ERI (Estructura de Recerca Interdisciplinària) de la Universitat de València, així com un Institut Superior de Recerca Cooperativa (Generalitat Valenciana) en l'àmbit de la Biologia Molecular aplicada a la Biotecnologia i la Biomedicina amb dos objectius fonamentals:

  • Excel·lència científica: potenciar i impulsar la recerca en Biologia Molecular bàsica i aplicada en la Universitat de València, incentivant la interacció entre grups afins de qualitat científica contrastada per comitès externs.
  • Transferibilitat: promoure activitats de transferència tecnològica articulant interaccions amb empreses, especialment aquelles situades al Parc Científic i al Viver d'Empreses de la Universitat de València, en les temàtiques de Biotecnologia i Biomedicina.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies