Logo de la Universitat de València Logo Estructura de Recerca Interdisciplinar de Lectura Logo del portal

VIII Jornades ERI Lectura

  • 22 d’octubre de 2021
Image de la noticia

EDUCACIÓ I LECTURA EN L'ERA DIGITAL

22-23 octubre 2021

Els dies 22 i 23 d'octubre de 2021, celebrarem les VIII Jornades de l'ERI Lectura. La 8 edició se centra en l’educació i la lectura en l’era digital i volem contestar preguntes com:

- Què hem après durant la pandèmia per COVID-19.
- Cómo lo aplicamos en l'era post-COVID.

Volem compartir amb la comunitat educativa els resultats de la investigació sobre hàbits de lectura, la relació entre motivació i lectura, l’educació en línia i les necessitats educatives especials, l’aprenentatge de la lectura en l’era digital, la utilitat dels accents gràfics o literatura infantil i juvenil.

Comptem amb convidats molt especials. Nosaltres parlarem sobre l’accessibilitat digital, els reptes de la biblioteca i l’ensenyament per competències.

A més, presentem algunes de les investigacions que els nous investigadors desenvolupen en el nostre Programa de Doctorat en Lectura i Comprensió.

Les jornades són gratuïtes, prèvia inscripció, i les celebrem en format mixt: presencial, a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, i en línia. Podeu accedir al programa de les jornades i inscriure-us-hi aquí: web de les jornades.

El termini d'inscripció finalitza el 19 d'octubre.​

T'esperem a les #VIIIJornadasERI, anima't!