Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Ampliació del termini de la convocatòria dels premis UVemprén StartUp

Si tens una iniciativa emprenedora o una innovació en el camp dels negocis, pots optar fins al pròxim 25 de juny a la convocatòria del concurs UVemprén StartUp, que destinarà 16.500 € en premis en diferents categories.

El concurs UVemprén StartUp, una iniciativa finançada per Banco Santander en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades, té com a objectiu premiar iniciatives emprenedores i idees innovadores per a fomentar una cultura emprenedora universitària que puga contribuir al desenvolupament professional de l'estudiantat, així com visibilitzar idees i projectes d'importància social que puguen introduir-se amb èxit en el nostre teixit productiu i territorial.

Els premis s'estructuren en quatre modalitats diferents, amb la intenció de captar el talent emprenedor tant de l'estudiantat de la Universitat de València com d'aquelles persones que ja hagen completat la seua titulació en aquesta institució.

La Universitat de València ha resolt ampliar el termini de la convocatòria fins al pròxim 25 de juny de 2021. El procés d'inscripció al concurs UVemprén StartUp ha de realitzar-se a través de la pàgina web del programa, on es pot trobar tota la informació i la documentació necessària per a participar.