Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Image de la noticia

De l’1 a l’11 de setembre s’està celebrant una nova edició de La Nau dels Estudiants. Enguany, en una versió reduïda a sis tallers, en modalitat en línia i amb 170 matriculats. Professorat universitari imparteix aquestes formacions que tenen per objectiu proporcionar coneixements pràctics i recursos útils per a la vida acadèmica i millorar l’experiència universitària. En concret, s’estan impartint cursos sobre tècniques d’estudi, tècniques d’expressió oral per a l’àmbit acadèmic i professional, redacció de projectes, gestió d’informació amb bases de dades i treball amb fulls de càlcul. A més, en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat s’ha organitzat el curs  ‘Construint masculinitat(s) en el context universitari’.

L’estudiantat inscrit en la present edició de La Nau dels Estudiants prové de diverses titulacions de la Universitat de València, encara que és de destacar que els graus de Física, Biotecnologia, Matemàtiques i Medicina són els que aporten més participants, i que el 75% són dones.

Per les circumstàncies sanitàries, els tallers de La Nau dels Estudiants 2020, organitzats pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), s’imparteixen en modalitat en línia a través de l’Aula Virtual de la Universitat de València.