Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Assessories per a estudiants

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) té a disposició de l’estudiantat de la Universitat de València un servei gratuït d’asssessorament psicològic, psicoeducatiu, sexològic i jurídic. 

  • Assessoria psicològica: professionals especialitzats ajuden l’estudiantat a afrontar situacions sobrevingudes, a resoldre i superar experiències i conflictes, i assessora en problemes de relació, estrès, soledat, autoestima, addiccions i altres conflictes personals.
  • Assessoria psicoeducativa: professionals especialitzats atenen qüestions i problemes relacionats amb l’estudi, faciliten estratègies per a la millora del rendiment acadèmic, adquisició de bons hàbits, planificació del temps, control de l’estrès, etc. 
  • Assessoria sexològica: atén consultes i dubtes sobre qualsevol aspecte de la sexualitat: relacions sexuals, afectives i de parella, disfuncions sexuals, mètodes anticonceptius, prevenció de malalties de transmissió sexual, etc. 
  • Assessoria jurídica: ofereix assessorament en qüestions jurídiques, com ara lloguer de pisos, assumptes laborals, reclamacions i recursos davant les administracions públiques, gestió d’associacions, prestacions, etc. 

Per fer ús de les assessories per a estudiants només cal concertar cita, per telèfon o per correu electrònic, des d’una adreça oficial de la Universitat @alumni.uv.es. Podeu consultar la informació de contacte i l’horari d’atenció en: