Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Voluntariat 2019

El programa de Formació Voluntariat UV ja té cobertes totes les places per a la present edició pel que s’ha tancat la inscripció mitjançant la plataforma ENTREU. Enguany, aquesta proposta formativa de la Universitat de València arriba amb una fórmula renovada amb l’objectiu de millorar la capacitació i formació de l’estudiantat en la construcció d’una societat més justa i equitativa.

L’estudiantat participant cursarà una formació de 25 hores, que inclou formació bàsica sobre voluntariat, activitats per conèixer entitats d’acció social i cooperació i formació especialitzada segons l’àmbit triat (inclusió, educació i temps lliure, cooperació, entorn i apoderament i drets humans). A més, i amb caràcter optatiu, els participants poden realitzar una acció de voluntariat en alguna de les entitats, ONG o associacions que col·laboren amb el programa.

L’edició de 2019-2020 contempla una acció de revisió, avaluació i proposta de millores per part de l’alumnat que servirà per definir properes edicions d’un nou programa de voluntariat. Per aquesta raó, s’ofereixen un nombre limitat de places.

 

[Més informació]