Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Borses de viatge per a estudiants

Ja està publicada al tauler oficial de la Universitat de València la segona resolució de les borses de viatge 2019 per a estudiants, amb ajudes econòmiques per la participació en activitats desenvolupades entre l'1 de juny i el 20 de setembre de 2019. En aquesta segona resolució, s’han beneficiat 125 estudiants que cursen estudis oficials en centres propis de la Universitat de València i que se sumen als 65 que ja obtingueren ajuda en el primer termini de sol·licitud.

Les borses de viatge de 2019, convocades per resolució de 5 de febrer de 2019, han tingut per objecte concedir ajudes econòmiques destinades a facilitar la mobilitat d’estudiants de la Universitat de València per a participar en activitats de caràcter complementari per a la seua formació: cursos, congressos, jornades, etc. A més, també han servit per a contribuir a sufragar les despeses de desplaçament d’estudiants en l’acompliment de la seua funció de representants d’estudiants.

Les borses de viatge es convoquen anualment però compten amb dos terminis diferents de presentació de sol·licituds per tal de  recollir totes les activitats realitzades al llarg del curs acadèmic. La propera convocatòria, de la qual trobareu la informació pròximament al web del Sedi, contribuirà a finançar les despeses de mobilitat per a participar en activitats del curs 2019-2020.

  • Resolució d’adjudicació de les borses de viatge 2019, corresponents al segon termini de presentació de sol·licituds. [Enllaç al tauler oficial]