Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

La I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València, organitzada pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes formatius a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), se celebrarà del 18 al 22 d'octubre de 2021

En aquesta primera edició es presentarà a la comunitat universitària l'estratègia institucional dissenyada per a fomentar l'emprenedoria universitària. La jornada se celebrarà del 18 al 22 d'octubre en línia i de manera presencial en el Saló de Graus la Facultat d’Economia, i inclou tallers, taules redones i cursos de formació, amb la finalitat de permetre a l'estudiantat participar en interessants activitats formatives relacionades amb l'emprenedoria.

La primera Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València s'inaugurarà el pròxim 18 d'octubre a les 9.30 hores en el Saló de Graus de la Facultat d’Economia, a càrrec de María Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València; Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València; i Francisco Muñoz Murgui, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

El programa d'activitats inclou la presentació dels programes previstos en el curs 21/22 per a fomentar l'especialització del PDI en matèria d'emprenedoria, així com el lliurament dels Premis del Campus UVemprén-Santander Universitats dirigits tant a l'estudiantat com a les empreses.

En paral·lel, tindrà lloc la I Fira del Talent Emprenedor, un concurs que, a través de la votació en línia de la comunitat universitària, seleccionarà el millor projecte emprenedor del curs 2020/21. La votació estarà oberta fins al dijous 21 a través del següent enllaç.

Altra de les activitats paral·leles serà el Cicle d'Autoocupació Universitària Sostenible, amb una jornada dedicada a empreses d'inserció que se celebrarà el 19 d'octubre en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, i una jornada dedicada a empreses sostenibles que tindrà lloc el dia 2 de novembre de manera en línia i en la Facultat de Farmàcia. Pots inscriure't a través del següent enllaç.

Prèviament a la I Setmana de l'Emprenedoria, tindrà lloc per primera vegada a la Universitat de València el cicle de conferències TEDxUValència «CRISIS: És moment de créixer», organitzat per l'estudiantat de diversos centres de la Universitat. L'esdeveniment se celebrarà el 15 d'octubre a la Sala Darwin de l'Aulari interfacultatiu del Campus de Burjassot. En el marc d'aquesta activitat tindrà lloc també el taller «UVemprén StartUp: aprén a emprendre a la Universitat de València» impartit per Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), el dia 13 d'octubre a les aules B3 i B4 de l'edifici d'Instituts d'Investigació del Campus de Tarongers. Inscripcions gratuïtes en aquest enllaç.

A més, en la I Setmana de l'Emprenedoria de la UV se sortejaran cinc entrades per a assistir al South Summit, el major esdeveniment sobre emprenedoria de la ciutat de València, entre tot l'estudiantat i persones diplomades que s'inscriguen i acudisquen presencialment a una de les activitats programades. Inscripcions a través del següent enllaç.

Pots trobar tota la informació sobre el programa ací.