Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Image de la noticia
La Universitat de València i la Fundació ONCE convoquen cinc ajudes de 1.000 euros per a la matrícula del títol propi de “Expert Universitari en Startup Management”

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València convoca aquestes ajudes en virtut del conveni de col·laboració entre la UV, Fundació ONCE i l'Asociación Inserta Empleo.


L'objectiu d'aquestes beques és oferir un programa avantguardista de suport a persones amb discapacitat emprenedores i projectes empresarials, on s'impulsen les idees de negoci a través de les últimes tendències de gestió empresarial aplicades a les empreses emergents proporcionant les eines i competències més actuals per a crear, llançar o impulsar la seua pròpia startup al mercat amb èxit.

 
S'atorgaran cinc ajudes de 1.000 euros cadascuna per al pagament de la matrícula del curs 2021-2022 en els estudis de la 2ª edició del títol propi de la Universitat de València d'Expert Universitari en Startup Management.

 
L'Aula d'emprenedoria “Per Talent Emprèn” de la Fundació ONCE, l'Asociación Inserta Empleo i la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, convoca ajudes de matrícula per a la realització del títol propi de la Universitat de València d'Expert Universitari en “Startup Managment” per a l'estudiantat amb discapacitat que li quede menys d'un 10% d'assignatures per a obtenir el seu títol de grau i per a persones diplomades en titulacions de grau o màster que desitgen fer un salt en la seua carrera professional a través de la més avançada gestió de startups, així com professionals sense titulació amb experiència demostrable d'almenys 3 anys en el món empresarial.

 
El títol propi d'expert universitari “Startup Managment” té per objecte dotar a les persones emprenedores de les eines i competències més actuals per a crear, llançar i impulsar la seua pròpia startup al mercat amb èxit. En finalitzar el programa, el projecte final que realitzen serà la versió potenciada del projecte inicial amb el qual van accedir a la formació.

 
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 22 de setembre. Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç: https://www.uv.es/uv-empren/ca/aules-emprenedoria/aula-emprenedoria-portalentoemprende/activitats/beques-titol-expert-universitari-startup-management/2021.html