Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

UVemprén amplia fins al 24 de juliol el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la convocatòria dels premis UVemprén StartUP

Ja s’ha fet pública la Resolució del Vicerectorat d’Innovació i Transferència per la qual s’acorda ampliar el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la convocatòria UVemprén StartUP Premis fins al pròxim 24 de juliol.

UVemprén StartUP és un programa d’emprenedoria universitària organitzat per la Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) amb el finançament de Santander Universidades. Convoca 25.000 euros en premis per a seleccionar i reconèixer els millors projectes d'emprenedoria universitària en quatre categories diferents:

  1. La categoria UVemprén StartUP – CREA ofereix 10 premis de 500 € cadascun a les millors idees en fase inicial que comporten el desenvolupament d'un model bàsic sense tindre una empresa constituïda.
  2. La categoria UVemprén StartUP – EMPRÉN premiarà amb 5 premis de 1.000 € cadascun a les millors idees en fase avançada de desenvolupament que comporten un model de negoci validat i el desenvolupament d'un producte mínim viable o un prototip o prova concepte del producte o servei sense tindre l'empresa constituïda.
  3. La categoria UVemprén StartUP – ACADÈMIA reconeixerà amb 10 premis de 300 € cadascun a les millors idees de negoci innovadores que tinguen el seu origen en un TFG, TFM o tesi doctoral de qualsevol titulació oficial de la Universitat de València i que puguen ser convertides en una oportunitat de negoci possible i viable.
  4. La categoria UVemprén StartUP – SOCIETAT premiarà a empreses constituïdes que tinguen les millors idees de negoci amb projectes emprenedors innovadors en línies d'actuació estratègiques del Pla Director UVemprén —emprenedoria inclusiva, social i cultural, emprenedoria rural, emprenedoria femenina, emprenedoria en mobilitat sostenible, emprenedoria a millorar la qualitat de vida i emprenedoria digital—. En aquesta categoria s'entregaran 6 premis de 2.000 € cadascun.

La convocatòria dels premis UVemprén StartUP estarà oberta fins al 24 de juliol. Els requisits específics per a cada categoria i el procediment de sol·licitud es poden consultar en aquest enllaç.