Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

VI Trobada de representants d'estudiants

Del 24 d’octubre al 6 de novembre està oberta la inscripció a la VI Trobada de representants d’estudiants de la Universitat de València, que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre al Centre Cultural La Nau, de 9.30 a 14.30 hores.

La Trobada començarà amb l’acollida als participants, un esmorzar i una activitat de benvinguda, que comptarà amb la participació del Delegat d’Estudiants, Manuel González. A continuació, tindrà lloc una activitat al voltant de la representació, conduïda per Alicia Villar, professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, i després cada participant realitzarà un taller de la seua elecció. Entre el professorat, es troba Paula Sala, vicesíndica de la Universitat de València; Andrés Boix, vicesecretari General de la Universitat de València; Fani Grande, periodista i escriptora, especialista en comunicació, i Irene Verde, professora del departament de Teoria de l’Educació a la Universitat de València.

La Delegació d’Estudiants promou aquesta iniciativa que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) destinada als estudiants membres dels òrgans de govern i de les associacions amb representació de la Universitat de València i que busca facilitar un espai de formació i interacció que millore els recursos i les habilitats de l’estudiantat per a la participació activa i la governança. 

La Trobada de Representants d’Estudiants de la UV és una activitat gratuïta i amb les places limitades. La participació en la mateixa pot servir per complir el requisit de formació específica necessari per al reconeixement de crèdits ECTS per participació en la representació estudiantil.