Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Una Nau de Solidaritat és el programa on s'enmarquen les accions de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de València i es coordina des de la Comissió 0'7, formada per representants dels tres estaments universitaris –Estudiants, PAS i PDI-, que estableix les línies generals d'actuació de la Universitat de València en materia de cooperació i la distribució del pressupost 0'7.

Els estudiants i les estudiantes poden fer la seua aportació solidària a aquest programa en el moment de realitzar la matrícula. Aquestes aportacions passen a formar part del pressupost destinat a generar espais de participació dels estudiants vinculats amb la cooperació internacional per al desenvolupament gestionats per la Delegació per a Estudiants mitjançant el SeDI, com ara:

  • La convocatòria de Projectes de Cooperació, Sensibilització i Educació al Desenvolupament, en la que s’han subvencionat un total de 410 projectes gestionats i desenvolupats mitjançant associacions i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València.
  • El programa de Voluntariat Universitari amb Nacions Unides per als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni en la que han participat més de 25 estudiants col·laborant amb diferents ONGD i oficines del PNUD.
  • La Convocatòria de Borses de Viatge per a activitats de Cooperació que enguany comença la seua trajectòria amb l’objectiu de donar suport a tots aquells estudiants motivats i interessats en participar en accions de cooperació en colaboració amb ONGD.

Per informar-vos amb més detall, podeu accedir a les memories de cooperació de la Universitat de València on es poden consultar els projectes de cooperació realitzats per estudiantes i estudiants, així com PDI i PAS [accedir memòria cooperació universitat]