Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València
La Junta de Centre
És l’òrgan màxim de govern del centre. Els representants dels estudiants i estudiantes sumen el 27% del total dels membres que la formen i els becaris i becàries d’investigació, el 3 %. Acompleix, entre altres, les funcions següents: elegir i revocar el degà o degana o el director o directora, proposar la implantació de noves titulacions, proposar la creació de títols i diplomes propis de la Universitat, aprovar el reglament de règim intern i resoldre els conflictes que hi puga haver.
Normativa sobre eleccions

Aquest procés de renovació de la representació dels estudiants a les Juntes de Centre es regula per la normativa que podeu obtindre junt a tota la informació relativa a la presentació de candidatures, calendari i distribució de juntals a l'espai web de la Junta Electoral. Cal tindre en compte que el Reglament ha estat modificat amb data del 22 de maig de 2014 per acord del Claustre i suposa algunes novetats.

Normativa sobre eleccions

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies