Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València
Ajudes a la mobilitat DRAC Estiu

El programa DRAC Estiu afavoreix la participació en cursos i activitats, que organitzades per les universitats integrants de la Xarxa Vives d'Universitats,figuren a la Guia de Cursos d'Estiu de la Xarxa. Van destinades a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament. Les estudiantes i estudiants matriculats en centres propis de la Universitat de València que reunisquen els requisits acadèmics indicats en aquesta convocatòria . Cal revisar la convocatòria per tal d'informar-se de les exclusions i incompatibilitats.

Es poden beneficiar d'aquestes ajudes les estudiantes i els estudiants matriculats en centres propis de la Universitat de València el curs 2016-2017 que posseïsquen els requisits acadèmics indicats en aquesta convocatòria i cursen qualsevol dels estudis oficials impartits per aquesta Universitat.

El termini de presentació de les ajudes Drac Estiu finalitzarà, a la Universitat de València, el dia 1 de juny de 2017.

Les ajudes concedides estan condicionades a l'acceptació expressa dels beneficiaris i de les beneficiàries, per mitja d'un document d'acceptació que serà facilitat pel Servei d'Informació i Dinamització-SeDI, en el termini de cinc dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la resolució de concessió. Transcorregut aquest termini, sense l'aportació de l'acceptació, es considerarà que es desisteix de la petició.

Aquells que tinguen l'ajuda concedida i l'hagen acceptat, hauran de justificar documentalment les despeses de desplaçament, allotjament i/o la matrícula en el curs d'estiu, així com l'assistència a l'activitat. El termini màxim per a la presentació de la justificació finalitza el 13 d'octubre de 2017.

Per a fer efectiva l’ajuda, una vegada concedida, caldrà presentar, la documentació següent:

  1. Informe econòmic en imprès normalitzat.
  2. Còpia del certificat d’assistència a l’activitat.
  3. Factures i tiquets originals de despeses de desplaçament, allotjament i matrícula
Anys: 2016 [Convocatòria] [1ª Resolució] [2ª Resolució] | 2015 [Convocatòria - ampliació del termini] [1ª Resolució] [2ª Resolució] | 2014 [Convocatòria] [1ª Resolució,] [2ª Resolució] | 2013 [Convocatòria] [1ª Resolució] [2ª Resolució] | 2012 [Convocatòria] [Correcció d'errades]
Ajudes a mobilitat DRAC Formació Avançada
El programa DRAC Formació Avançada impulsa l'intercanvi d'estudiants entre les universitats que integren la xarxa. L'obectiu del programa és atorgar ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives d'Universitats, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de la Xarxa.
 

10/11/2017

El termini màxim per a la presentació de la justificació finalitza abans del 15 de gener de 2018.

Per a fer efectiva l’ajuda, una vegada concedida, caldrà presentar, la documentació següent:

  1. Informe econòmic en imprès normalitzat.
  2. Còpia del certificat d’assistència a l’activitat.
  3. Factures i tiquets originals de despeses de desplaçament, allotjament i matrícula.
  4. Certificat de titularitat del compte bancari, si s'ha canviat. 

  Els terminis de presentació de sol·licituds finalitzen el 15 de maig, el 15 de setembre de 2017 i el 15 de gener de 2018.

Anys: 2016 [Convocatòria] [Resolucions: , 2a, 3a] | 2015 [Convocatòria] [Ampliació del crèdit] [Resolucions: | 2014 [Convocatòria] [Resolucions: ] | 2013 [Convocatòria] [Resolucions: , , ] | 2012 [tercera resolució]

 

-

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies