Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

T'esperem el 22 d'abril a la XIII Fira Experimenta

  • 22 d’abril de 2018
XIII Fira Experimenta 2018

Mès de 90 projectes explicats per estudiantat de secundària. Vota el teu projecte preferit. Per a xiquetes i xiquets: Taller Fisicalandia

No deixes que t'ho conten. Una experiència única t'espera El DIUMENGE 22 D'ABRIL, al MUSEU DE LES CIÈNCIES PRÍNCEP FELIPE De 10 a 13 h.
La XIII Fira - Concurs EXPERIMENTA de Física i Tecnologia és una jornada festiva en la que grans i menuts podran observar i entendre fenòmens sorprenents explicats per l'alumnat de secundària (ESO i Batxillerat/CFGM) que participa amb els seus projectes i experiments.

La fira està oberta a tothom i consisteix en una exposició pública de uns 90 projectes experimentals construïts pels participants amb l’ajuda del seus tutors i tutores. Els visitants podran formular totes les preguntes que desitgen per comprendre el seu funcionament i votar el seu projecte preferit.  A demés, el taller "Fisicalandia" espera a les xiquetes i xiquets més menuts, per a construir i entendre demostracions senzilles de física.

Tota la informació sobre la Fira-Concurs es troba en :

http://go.uv.es/experimenta/fira18

Facebook i twitter: @Fira Experimenta #experimenta18

Us esperem!

Aquesta iniciativa compta amb un projecte competitiu de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT-MEIC) a més de la col·laboració de nombroses entitats.

Més informació