Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Els projectes premiats explicats per les i les protagonistes

  • 14 de febrer de 2020
Experimenta 2020

Un dels objectius més importants de la Fira Experimenta és divulgar la ciència i les seues relacions amb tot allò que ens envolta, en particular a través del que podem observar o experimentar nosaltres mateixos.

Per aquest motiu es publiquen els materials docents relatius als projectes premiats (videos y fitxes) en la XV Fira-Concurs "Experimenta" 2020. Aquests materials pretenen ser un estímul i una ajuda per a tots (estudiantat i professorat) que vulga reproduir aquestes experiències, i una forma addicional de divulgar al públic la ciència explicada pels seus protagonistes més joves.

Categoria d'Experiments i Demonstracions de Física de BATXILLERAT/CCFF GM 2020

Categoria de Projectes d'Aplicacions Tecnològiques BATXILLERAT /CCFF GM 2020

  • PREMI: FICA LA BOLAIES Salvador Gadea de Aldaia (València), 2n de Batxillerat  (VIDEO en youtube realitzat per l'alumnat)

Recordem que la fira-concurs Experimenta està organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València y compta la colaboració de diferents entitats e institucions entre les que destaca el projecte competitiu de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología del Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT-MICINN).

A continuació pots veure els materials de les darreres convocatòries

Aqui teniu també materials del taller Fisicalandia per a xiquetes i xiquets