Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Laboratori

Anem a l'Aula Experimenta amb l'alumnat

Requisits de participació

1.- Haver realitzat les pràctiques de l'Aula en algun dels cursos de formació realitzats en els últims anys: "Preparació per a l'Aula Experimenta i les Maletes de Física", o haver sigut habilitat amb anterioritat a l'any 2007. En aquest curs 2819-19 es convoca de nou el curs de formació.

2.- És també imprescindible acudir cada any a la Reunió Inicial d'informació i preparació, en la qual es realitza la coordinació de les sessions i es concreta el calendari.

Reunió 2018-19: Dimecres 14 de novembre de 2018, 16:30 h en el Seminari del Departament d'Òptica.

3.- Realitzar la SOL·LICITUD per al curs 2018-19 mitjançant aquest FORMULARI . Termini d'inscripció del 16 d'octubre a 4 de novembre de 2018. Pràctiques d'òptica del 10/1 al 22/2, Pràctiques de mecànica del 4/3 al 1/6 de 2019.

L'Aula de Física Experimenta també és un aula de lliure disposició que pot ser reservada pels professors ja formats en ella, per a acudir amb els seus estudiants sense la presència de professors de la Facultat. Si desitges triar aquesta modalitat, indica-ho clarament en el missatge.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies