
La Universitat de València rebrà el 6 de març la visita del comité que, en el marc del programa de renovació de l'acreditació de títols universitaris, ha d'avaluar les titulacions de ‘Ciència i Tecnologia dels Aliments’ i ‘Nutrició Humana i Dietètica’.
La Comissió d'Avaluació Externa, designada per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), està formada per membres de diferents universitats espanyoles, que avaluaran si els resultats dels títols són adequats i permeten garantir la continuïtat de la impartició dels mateixos fins a la següent renovació de l'acreditació.
Durant la visita, els/les avaluadors/as s'entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats amb el títol: estudiantat, professorat, equips directius, equips d'autoavaluació, ocupadors/es i egressats i egressades.
Finalment s'elaborarà un informe que té com a objectiu comprovar que el pla d'estudis s'està duent a terme d'acord amb el seu projecte inicial, i serà remés al Consell d'Universitats, que resoldrà sobre la renovació de l'acreditació del títol.
- Consulta l'esdeveniment d'agenda
- Visita el web de la Unitat de Qualitat de la Universitat de València