Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Image de la noticia

El 20 de febrer finalitza el termini d'inscripció d'equips en MOTIVEM 2020 que, per primera vegada, contemplarà cinc premis, un per cada branca de coneixement, dotat amb 1.400 euros cadascun. Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria seran les cinc branques en les quals s'agruparan els equips.

A més, es lliuraran quinze accèssits, dotats amb 600 euros cadascun. En total, 16.000 euros en premis per als equips, formats per docents i estudiants de la Universitat de València, que presentin les millors idees.

Com sorgeix la idea?, en què consisteix?, quina necessitat social satisfà?, a qui va dirigida?, què la diferència d'unes altres?, com es desenvoluparia? I quin tipus de recursos necessitaria? són les qüestions a les quals han de donar resposta el document en el qual es presenti la idea.

Aquesta iniciativa, dirigida pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora, i de l'Obra Social “la Caixa”.

Qui pot participar?

Poden presentar idees MOTIVEM estudiants matriculats a la Universitat de València, amb la coordinació de professorat o personal investigador d'aquesta universitat acreditat, que pot consultar-se en la pàgina d'aquesta convocatòria, que seran els que realitzaran la inscripció dels equips.

Què es valorarà?

La creativitat, la coherència, la interdisciplinarietat, la presentació de la idea i la resolució de necessitats socials seran els cinc criteris en els quals es basarà el comitè tècnic que avaluarà les idees, que podran presentar-se fins al pròxim 20 de febrer. Així mateix, en l'actual convocatòria 2020 s'identificaran els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) en cada idea presentada.

 

+ info