Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Adeit incorpora tres nous títols propis impulsats des de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

  • 14 de juny de 2019
Image de la noticia

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació comptarà el pròxim any amb tres nous títols propis que ofereix l’Adeit, i que se sumen als tres diplomes d’especialització i expert universitari que s’oferten en l’actualitat des del centre.

L'Adeit posarà en marxa el curs 2019-20 el Diploma d'especialització en capacitació per a l'ensenyament en valencià), la titulació que habilita per a la docència en valencià en els nivells no universitaris, sempre que es tinguen les titulacions acadèmiques corresponents. Està impulsat pels departaments de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de Filologia Catalana, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística.

El segon títol que s’incorpora és el Diploma d’especialització en Psicoanàlisi i Estudis Culturals, dirigit a estudiants i professionals que provenen de disciplines i estudis variats, tant d’Humanitats com del camp de la salut, la sociologia o la psicologia. Els objectius se centren en la transferència del coneixement al camp social i professional.

El títol d’Expert universitari en Àsia Oriental: Valencia, Ruta de la Seda  proposa la formació i l'estudi de la relació històrica entre València i la Ruta de la Seda (València-RdS) per a instruir i dinamitzar als agents i professionals de diferents àrees tècniques o estudiants interessats que tinguen com a objectiu laboral la One Belt-One Road.

Els anteriors se sumen a la vintena edició del Diploma d’Especialització en Metodologia i Didàctica de l’espanyol com a llengua estrangera, la novena del Diploma d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves, la sisena del Diploma d’Expert universitari en anglés jurídic internacional  i la tercera del Diploma d’Expert universitari en falles i creativitat.