Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

La cuina del reportatge VI edició

  • 9 de novembre de 2020
Image de la noticia

Fotoperiodisme i drets humans, videoconferència d’Anna Surinyach

 

La fotoperiodista Anna Surinyach, cofundadora i editora gràfica de la revista 5W, tancarà aquest dimarts la VI edició de conferències de La cuina del reportatge. Surinyach està especialitzada en fotoperiodisme sobre migració i refugiats, amb especial incidència en drets humans. Ha treballat durant sis anys amb l’ONG Metges sense fronteres en la cobertura de diversos conflictes internacionals.

 

El cicle La cuina del reportatge, que s’ha desenvolupat aquest any per videoconferència, ha comptat amb els periodistes Raúl Riebenbauer i de June Fernández, cofundadora de Píkara Magazine. Aquestes activitats estan vinculades al Grup estable d’innovació docent “Recursos i competències per a un periodisme de qualitat. L’ensenyament-aprenentatge del reportatge” i ha comptat amb l’ajuda del Servei de Formació i Innovació Educativa i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.

 

La videoconferència estarà accessible a través de la plataforma Blackboard Collaborate a partir del dimarts 10 de novembre a partir de les 16.30 hores.

Llista d'enllaços: