Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Edició 25 aniversari de ‘Quaderns de Filologia’ i redisseny de portada

  • 18 de desembre de 2020
Image de la noticia

Quaderns de Filologia, la revista acadèmica editada per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, celebra el 25é aniversari de la seua refundació, a càrrec del catedràtic emèrit de Literatura Espanyola Joan Oleza i del catedràtic emèrit de Lingüística General Ángel López García-Molins, tots dos directors honorífics de la publicació. La revista compta amb un nou disseny de portada dels volums Estudis Lingüístics i Estudis Literaris.

El volum Quaderns de Filologia: Estudis Lingüístics publica el monogràfic Investigación y didáctica en lengua portuguesa, editat per María Rosa Álvarez Sellers (Universitat de València), Ángel Marcos de Dios (Universidad de Salamanca) i Amparo Ricós Vidal (Universitat de València). En ell s’inclouen 11 articles procedents d’investigadores i investigadors de huit universitats.

Quaderns de Filologia: Estudis Literaris publica el seu 25é volum sota el títol Nuevos métodos de crítica literaria: la crítica como sabotaje de Manuel Asensi, editat per Purificació Mascarell (Universitat de València) i Mauricio Zabalgoitia (Universidad Nacional de México). L’exemplar inclou 12 col·laboracions d’investigadores i  investigadors de cinc països.

Investigación y didáctica en lengua portuguesa

Nuevos métodos de crítica literaria: la crítica como sabotaje de Manuel Asensi