Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Sis doctores i doctors de la FFTiC reben els premis extraordinaris de la UV

  • 21 de desembre de 2022
Image de la noticia

L’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia ha acollit l’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat de la Universitat de València corresponent als cursos acadèmics 2020-2021 i 2021-2022. En la cerimònia es van premiar sis doctores i doctors de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

En els premis extraordinaris de Doctorat de l’edició 2020-2021 han sigut guardonats la doctora Lorena Cano Orón, per la tesi Las terapias no convencionales en la esfera pública digital: representaciones mediáticas, sociales y políticas (direcció: Carolina Moreno; Guillermo López); el doctor Anthony Sterling Nuckols, per Narrativas postraumáticas de duelo persistente en la España del siglo XXI (director Joan Oleza Simó); i la doctora María Amparo Soler Bonafont, autora de Semántica y pragmática de los verbos doxásticos en la interacción oral en español. Un estudio monográfico sobre la forma verbal creo (directora Marta Albelda).

Els premis corresponents al curs 2021-2022 van ser per al doctor Gaston Gilabert Viciana, amb la tesi Música y poesía en el teatro mitológico de Lope de Vega (directora Teresa Ferrer); la doctora Gloria Uclés Ramada, per la tesi Atenuación y actividades de imagen en México y España a través de marcadores de control de contacto: Un estudio a partir del marcador interactivo ¿no? (direcció: Antonio Briz; María Estellés); i Clara Monzó Ribes, per Poética de la acotación en la dramaturgia de Calderón de la Barca (directora Evangelina Rodríguez).

+info