Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Tres alumnes de la Facultat, guardonats en els Premis Xavier Gómez i Font

  • 3 de desembre de 2020
Image de la noticia

Els premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística han guardonat els treballs de tres alumnes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Paula Velázquez López, graduada en Periodisme el passat curs, ha guanyat un dels deu premis pel seu treball de fi de grau, el reportatge radiofònic ‘Quan les lletres ballen’, que aprofundeix en la dislèxia. Jordi Micó Torró, graduat en Filologia Clàssica el curs 2018-2019 ha guanyar altre dels guardons per l’obra ‘L’Eneida: del text a la imatge. Lectura dels llibres I-II-IV a través de l’art’.

Entre els cinc accèssits concedits en aquesta edició s’inclou el TFG de Pau Alemany Fernàndez, graduat en Periodisme, que porta per títol ‘Els concerts educatius donen la nota’.

Els premis Xavier Gómez i Font, que convoca el Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística s’atorguen a treballs de fi de grau (TFG) i de fi de màster (TFM) elaborats íntegrament i, si és el cas, defensats en valencià o en anglès pels estudiants de la Universitat de València matriculats en el TFG o TFM. Els premis comptem amb una dotació de 500 euros cadascun i de 200 per als accèssits.

+ info