Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Filología, Traducción y Comunicación Logo del portal

LingCor2018

  • 11 diciembre de 2018
Image de la noticia

Los días 13 y 14 de diciembre tendrá lugar el I Coloquio Internacional de Lingüística de Corpus Orals (LingCor2018), en el Salón de Grados "Enric Valor" de la FFTiC.

L'activitat científica comptarà amb quatre ponències sobre l'elaboració i ús de corpus orals: la de la professora Anke Lüdeling (Humboldt-Universität zu Berlin) i les dels professors Martin Hilpert (Université de Neuchâtel), Antonio Briz (Departament de Filologia Espanyola, UV) i Xosé Luís Regueira (Universidade de Santiago de Compostela). El col·loqui ha rebut 36 propostes, de les quals han estat acceptades 13 presentacions orals i 8 pòsters.

Programa
 

L'assistència és lliure i gratuïta per als investigadors, professors i estudiants interessats, però cal inscriure-s'hi ací:
 

Aquest col·loqui s'organitza en el marc del projecte CorDiVal, dirigit pel professor Andreu Sentí i finançat per la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu elaborar el corpus Parlars, un corpus conversacional col·loquial del català oral representatiu de les comarques valencianes. Hi col·laboren els Departaments de Filologia Catalana de la Universitat de València i de la Universitat d'Alacant, l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant i el Grup d'Estudi de la Variació Dialectal de la Universitat de Barcelona.

Lista de enlaces: