Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Ajudes per dinamitzar l'ús del valencià en la Universitat de València, 2018

Ajudes per dinamitzar l'ús del valencià en la Universitat de València, 2018

Període de l'esdeveniment: De 8 de gener de 2018 a 30 de novembre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Servei de Política Lingüística, Edifici Beatriu Civera, 2a planta C. del Serpis, 29 46022 València

 
Descripció:

Des del Servei de Política Lingüística treballem per a assolir una plena igualtat lingüística en l’àmbit universitari, és per això que col·laborem mitjançant ajudes econòmiques en la realització d’activitats de promoció del valencià adreçades a la comunitat universitària i que contribuïsquen a dinamitzar l'ús del valencià en la Universitat de València.

Són objecte d'ajuda tant les campanyes de promoció de l'ús de la llengua pròpia com les activitats acadèmiques i culturals que es desenvolupen íntegrament en valencià, com ara jornades, concerts, representacions teatrals, projeccions cinematogràfiques, distribució de publicacions, materials audiovisuals o multimèdia, etcètera.

Convocatòria de 2018

Destinataris

Persones físiques o jurídiques, tant si pertanyen a la comunitat universitària com si no, les activitats de les quals tinguen incidència sobre la comunitat universitària.

Requisits

Realitzar activitats que contribuïsquen a dinamitzar l'ús del valencià en la Universitat de València durant l'any 2018.

Termini de presentació

Les sol·licituds es podran presentar en qualsevol moment entre el dia 8 de gener de 2018 i el 30 de novembre de 2018, almenys set dies abans de començar l'activitat per a la qual es demana l'ajuda.

Dotació econòmica

La quantitat assignada a cada sol·licitud la determinarà el Servei de Política Lingüística d’acord amb la valoració de la memòria i el projecte presentats, la viabilitat i l’interès de les activitats, amb un import màxim de 3.000€.

Documentació i sol·licitud

» Bases

» Sol·licitud

» Justificació

» Full de tercers

 
Organitza:

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: dinamitza@valencia.edu

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies