Com millorar les tècniques d’estudi

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

Període de l'esdeveniment: De 19 de juny de 2017 a 31 d'agost de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Campus de Tarongers

 
Descripció:

Inscripció oberta. Curs de La Nau dels Estudiants iles Estudiantes, edició de setembre de 2017.

El saber estudiar i la metodologia d’estudi és fonamental per a qualsevol estudiant. Dominar les estrategies d’aprenentatge és útil i necessari, ja que ens permeten gestionar, processar i relacionar els coneixements. És important saber quan, com i per què hem d’utilitzar una determinada tècnica o hem d’aplicar unes destreces concretes. Aquesta activitat ofereix la possibilitat de coneixer mètodes i habilitats destinades a “aprendre a aprendre”.

El curs està impartit per Isabel Viana, professora del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació.

Els continguts del curs són: Tècniques per millorar la presa d’apunts, la lectura i l’elaboració d’esquemes i resums. Aprenentatge d’estratègies de memòria, de lectura i estrategies metacongnitives. Organització del temps, de les matèries i de l’espai d’estudi.

MODALITAT: Taller presencial de 20 h.

LLENGUA: Castellà/Valencià.

LLOC: Aulari Oest – Campus dels Tarongers.

DATES i HORARI: Del 4 al 7 de setembre de 2017 de 15:30 a 20:30 h.

AULES: Comunicarem en breu.

RECONEIXEMENT ACADÈMIC: 1 ECTS.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: del 19 de juny al 31 d’agost de 2017.

 
Organitza:
 

Contacta: nauest@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies