Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Curs "Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu"

  • 17 de maig de 2021
Més informació

El projecte CooperAcció Social realitzarà un curs per a despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu CooperAcció Social, un projecte sorgit del programa d'innovació docent UVemprén Aprèn de la Universitat de València en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades, presenta aquest curs que té com a objectiu principal fomentar l'esperit emprenedor entre l'alumnat de disciplines relacionades amb l'educació.

Aquest curs, on col·laboren la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació i el Departament de Didàctica i Organització Escolar, està orientat a la capacitació en matèria d'emprenedoria d'estudiantat i persones diplomades amb vocació socioeducativa. Es proposa com a oferta formativa complementària i transversal al grau, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament professional de les persones participants i a millorar la seua ocupabilitat.

El curs «Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu» tindrà lloc en modalitat en línia entre els dies 16 de juny i 21 de juliol de 2021, i s'organitza en sis mòduls que abasten diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria i l'educació. El període d'inscripció al curs començarà el 17 de maig i estarà obert fins al 9 de juny. El formulari d'inscripció es pot trobar ací:

https://links.uv.es/uvempren/cooperaccio_inscripcions

Tota la informació sobre el curs està accessible en aquest enllaç:

https://www.uv.es/uv-emprende/es/cooperaccio-social/actividades.html