Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

II Convocatòria al Premi Fundació Vicky Foods a la Investigació en Nutrició i Salut.

  • 18 de juliol de 2022
Image de la noticia

Amb una dotació econòmica de 10.000 euros per a l'autor o autors del treball sel·leccionat, la presentació de candidatures es pot fer fins al 31 de juliol inclòs.

II Convocatòria al Premi Fundació Vicky Foods a la Investigació en Nutrició i Salut.

La Fundació Vicky Foods juntament amb el Centre d'Innovació en Nutrició i Salut de Vicky Foods promouen la II Edició del PREMI FUNDACIÓ VICKY FOODS A LA RECERCA EN NUTRICIÓ I SALUT, que compta amb una dotació econòmica de 10.000 euros per a l'autor o autors del treball dels quals resulte sel·leccionat per una Comissió Delegada del Patronat de la Fundació, que actuarà com a jurat.

La presentació de candidatures és a través de formulari en línia, i es pot fer de manera ràpida en aquesta direcció, fins al 31 de juliol inclòs. La fallada tindrà lloc durant el mes de novembre.

Es podran presentar treballs de recerca conclosos no publicats, treballs de recerca conclosos publicats i tesis doctorals, relacionades amb els següents temes:

  • Innovacions tecnològiques en la producció i aprofitament de subproductes de la fabricació de productes de pastisseria, pans i plats preparats, relacionades amb la salut i benestar dels consumidors.
  • Millora del perfil nutricional de productes de pastisseria i brioixeria convencional, així com pans especials (pans de motle i pans torrats):
    • Reducció de sucres, greixos saturats i sal.
    • Aportació d'ingredients amb propietats saludables.
    • Introducció d'ingredients actius i millora de la seua bioaccessibilitat.
  • Projectes “Clean label”: Alternatives a l'ús d'additius en els aliments.
  • Aliments funcionals destinats a col·lectius específics (sènior, infantil).
  • Alimentació personalitzada i nutrició de precisió.
  • Activitat física i nutrició.
  • Sistemes de comunicació per al foment d'alimentació i hàbits de vida saludables.
  • Disseny d'aliments saludables i saborosos.
  • Diversificació proteica i alternatives.
  • Anàlisis ràpides i in situ d'aliments.
  • Envasos flexibles reciclables per a contacte amb aliments amb altes propietats
    barrera al vapor de l'aigua i a l'oxigen.

Les bases del concurs es troben a la web de Vicky Foods https://premiovickyfoods.com/#bases

Llista d'enllaços: