Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ - Reptes al Sector Avícola: Benestar Animal i Innovació.

  • 9 de maig de 2022
INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ -  Reptes al Sector Avícola: Benestar Animal i Innovació.
INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ - Reptes al Sector Avícola: Benestar Animal i Innovació.

El dilluns 16 de maig, de 12:00h a 14:00h, la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI), parc científic de la UPV, junt amb FEDACOVA (Federació Empresarial d’Agroalimentació de la Comunitat Valenciana) i l’Associació Avícola Valenciana (ASAV), organitzaran un nou seminari web centrat en el sector avícola.

 

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

En aquest seminari es donaran a conéixer línies de suport per al desenvolupament de projectes innovadors en el sector avícola, així com diversos reptes empresarials relacionats amb la valoració de la gallinassa i el benestar animal. Aquests reptes del sector avícola han sigut validats per a ser mostrats durant l'esdeveniment i van ser publicats prèviament en INNOTRANSFER per a recaptar idees de solució.

Posteriorment, es comptarà amb la presència de grups d'investigació i altres entitats, els qui mostraran les seues potencials solucions als reptes plantejats per les empreses.
Finalment, després d'aquestes intervencions, els assistents podran resoldre possibles dubtes amb els ponents o comentar aspectes relacionats amb la temàtica de la jornada.

La jornada serà retransmesa a través de la plataforma GoToWebinar. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d’interès. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.