Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

I Jornades Internacionals sobre Avaluació de titulacions universitàries des del Model d'Avaluació Educació Superior i Cohesió Social

  • 3 de juny de 2019
Image de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació ha acollit les I Jornades Internacionals sobre Avaluació de titulacions universitàries des del Model d'Avaluació Educació Superior i Cohesió Social, desenvolupades en el marc del projecte d'Investigació UNIVECS, que dirigeixen els Professors José González-Such i Jesús M. Jornet Melià. El Projecte UNIVECS, “Validació d'un sistema d'avaluació de titulacions universitàries basat en un model de cohesió social” amb referència EDU2016-78065-R, està sent finançat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat d'Espanya i cofinançat amb fons FEDER.


Les Jornades van ser inaugurades pel Vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldás, i la Secretària de la Facultat, Irene Verde, com a representant de la Degana. Durant tres dies, experts a nivell nacional i internacional, han analitzat, juntament amb el grup d'investigació del projecte, el Model plantejat en el Projecte i que està en fase de desenvolupament, i en preparació per a la seua adaptació internacional.


El programa de les Jornades pot consultar-se en: https://www.uv.es/gem/univecs/jornadas.wiki

Les Jornades, que han sigut incloses en el pla d'activitats complementàries del Programa de Doctorat en Educació, han pogut ser seguides en directe a través de: http://reunion.uv.es/gonzalej

El seguiment per streaming s'ha compartit amb la Xarxa iberoamericana d'Investigadors  en Avaluació de la Docència (RIIED), el president de la qual, el Dr Mario Rueda, de l'Institut d'Investigació Sobre Educació Superior de la UNAM, ha participat en les jornades.
 

Llista d'enllaços:

Imatges: