Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Primer Premi Nacional de Fi de Carrera, a José Manuel Buedo Martínez, que correspon a la seua llicenciatura en Filosofia en 2014 per la UV

  • 13 de març de 2019
Image de la noticia

En el present curs acadèmic se li ha atorgat el Primer Premi Nacional de Fi de Carrera, a José Manuel Buedo Martínez, que correspon a la seua llicenciatura en Filosofia en 2014 per la UV.

Els premis nacionals per als egressats en 2014 van ser entregats personalment pel Ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque Duc, en un acte celebrat el passat 19 de novembre de 2018 a l'Auditori Nacional de Música de Madrid. En aquesta convocatòria, la UV va ser la més premiada de totes les universitats espanyoles, amb un total de 17 premiats en les quatre branques en què es distribueixen els premis: Arts i humanitats; Ciències; Ciències de la salut; Ciències socials i jurídiques; Enginyeria i Arquitectura. En total, la UV va rebre: 9 primers premis, 7 segons premis i un tercer premi.

D'ells, la nostra Facultat va rebre dos premis: un primer premi per a José Manuel Buedo Martínez i un segon premi per a Christian López Mas, també llicenciat en Filosofia.

Posteriorment, el 15 de gener de 2019, els premiats de les convocatòries per a egressats en 2014 i en 2015 van ser rebuts conjuntament per la Rectora de la UV, Mavi Mestre, en un acte de reconeixement als mèrits acadèmics. A aquest acte van assistir la Degana de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, Rosa Mª Bo Bonet, i la Vicedegana, Mª Elena Cantarino Suñer.

Perfil:

Mestre (Diplomat en Formació del Professorat de E.G.B.); Llicenciat en Pedagogia (Filosofia i Ciències de l'Educació, secció Pedagogia); Llicenciat en Filosofia; Màster en Ètica i Democràcia. Les quatre titulacions per la UV.

Amb 21 anys d'experiència docent en pràcticament tots els nivells educatius: primària, secundària, formació de persones adultes, centres penitenciaris. Va prestar serveis com a tècnic en la Conselleria d'Educació. Des de fa quatre anys treballa com a professor de Pedagogia Terapèutica en l'IES Comarcal (Burjassot-Godella-Rocafort), i aquest curs també com a PDI Associat en el Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació. A més realitza un doctorat en el programa de "Ètica i Democràcia".