Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Webinari Agència Estatal d'Investigació

  • 19 de juliol de 2021
Webinari Agència Estatal d'Investigació

L'Agència Estatal d'Investigació anuncia un webinari per a la presentació del nou Pla Estatal 2021-2023

Webinari de l'Agència Estatal d'Investigació sobre el nou Pla Estatal de Ciència, Tecnologia i Innovació 2021-2023


L'Agència Estatal d'Investigació anuncia un webinari per a la presentació del nou Pla Estatal. En el webinari es presentaran les convocatòries que s'implementaran en l'Agència, posant l'accent en les principals novetats. El Pla conté algunes convocatòries noves, mentre que en unes altres es canvia el plantejament.

El nou Pla Estatal compta amb fons nacionals i amb fons europeus. D'entre els fons europeus, els fons del Pla de Recuperació, Transició i Resiliència ja estan definits. Els fons FEDER i del Fons Social Europeu s'usaran també en les convocatòries del Pla Estatal, encara que la quantia està per definir.

El webinari constarà d'una presentació per personal de l'Agència i de la resposta a les preguntes que els assistents plantejaran a través del xat. Aquesta és una oportunitat per a aclarir dubtes i permetre als investigadors conéixer les oportunitats de finançament dels pròxims tres anys.

El webinari tindrà lloc dimarts que ve 20 de juliol a les 12.30 h. Les persones interessades podran participar a través del seguent enllaç de Zoom.

Posteriorment la presentació i l'enregistrament del webinari estaran disponibles en la pàgina Web de l'Agència.