Congrés Internacional sobre Economia Col·laborativa, Economia Social i Benestar (ECOEB)

  • October 25th, 2018
ECOEB

Els pròxims dies 29 i 30 de novembre es celebrarà a València el Congrés Internacional sobre Economia Col·laborativa, Economia Social i Benestar (ECOEB).

Amb aquest congrés es persegueix difondre els resultats del Projecte de'investigació coordinat “Economia col·laborativa, economia social i benestar (ECOEB)” -DER2015-65519-C2-1-R (MINECO/FEDER)- i suscitar un debat entre la comunitat acadèmica, la professional i l'empresarial sobre temàtiques directa o indirectament relacionades amb el seu objecte, és a dir, l'economia col·laborativa o de plataforma en els diversos sectors econòmics en els quals ha irromput amb força en els últims anys (allotjament turístic, mobilitat, serveis,…) i la seua possible connexió amb el empreneduria a través de fórmules cooperatives o altres pròpies de l'àmbit de l'economia social.

Tot açò, a més, des de la perspectiva multidisciplinària pròpia d'un projecte integrat per dos subprojectes amb enfocaments metodològics diferents però coordinats (“L'economia social i col·laborativa com a instrument de polítiques públiques” - IUDESCOOP-UV, IP: Mª Pilar Alguacil- i “Fórmules organitzatives i impacte en el benestar de l'economia social i col·laborativa” -UPV, IP: Daniel Palacios-) i amb intervencions d'acadèmics i de professionals del sector, la qual cosa contribuirà a enriquir la perspectiva teòrica amb experiències empresarials d'indubtable valor per al debat entorn d'aquests puixants models de negoci sorgits a la calor de la digitalització de l'economia.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy