Jornades Internacionals: Reptes i Oportunitats de l'administració tributària en l'era digital

  • October 23rd, 2018
Núvol de paraules - Mapamundi

Organitzada per l'Àrea de Dret Financer i Tributari de la Universitat Cardenal Herrera CEU, juntament amb la Generalitat València i l'Institut d'Estudis Fiscals, que s'han celebrat els dies 15 i 16 d'octubre en el Saló d'Actes del Campus d'Elx de la Universitat Cardenal Herrera CEU, les Jornades Internacionals: Reptes i Oportunitats de l'administració tributària en l'era digital. Les Jornades han comptat amb la presència del grup ECOEB.

Ester Machancoses García, Professora Titular Dret Financer i Tributari de la UV, va estar present en la Taula Redona: Fiscalitat dels principals sectors de l'economia col·laborativa I: El sector del transport. Mentre, María Pilar Alguacil Marí, Catedràtica Dret Financer i Tributari de la UV i Salvador Montesinos Oltra, Professor Titular de Dret Financer i Tributari de la UV van participar en la Taula Redona: Fiscalitat dels principals sectors de l'economia col·laborativa II: allotjament col·laboratiu i vendes entre particulars a través de plataformes d'internet.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy