La Generalitat Valenciana organitza la Jornada: Nou cooperativisme en Agricultura a València

  • July 4th, 2018

València acollirà el proper dia 17 de Juliol a les 10h al Saló d'Actes de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, la jornada "Nou cooperativisme en Agricultura a València" sobre l'Economia Social valenciana. La Comunitat Valenciana forma part de les més de 30 regions europees que organitzen actes locals sobre Economia Social.

Aquesta jornada deriva del programa pilot de la Comissió Europea sobre l'Economia Social. 

La direcció general del Mercat Intern, Indústria, Emprenedoria i Pimes de la Comissió Europea ha llançat un programa pilot que té per objectiu construir xarxes eficaces entre tots els actors de l'economia i innovació social, així com incrementar a nivell regional i local el coneixement sobre la economia social. Poden participar en aquest programa pilot les regions europea que tinguin una política de suport a l'economia social fefaentment demostrada, comprometent-se a organitzar un esdeveniment local.

La Comunitat Valenciana ha estat acceptada per la Comissió Europea, el que ha donat lloc al fet que la Comunitat Valenciana formi part de les més de 30 regions europees que organitzaran actes locals sobre Economia Social per a posteriorment participar al Global Social Economy Forum i en les jornades "European Week of regions and Cities.

Per tant, el proper dia 17 de juliol tindrà lloc aquest esdeveniment a València amb la presència de Teresa López-García Usach membre de la DG d'Agricultura de la Comissió Europea. 

Consultar el programa

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy