XVI Jornada Estatal d'Empreses d'Inserció: Present, Passat i Futur. DEI2018

  • September 20th, 2018
XVI Jornada Estatal de Empresas de Inserción: Presente, Pasado y Futuro. DEI2018

El dimecres 19 de setembre, a les 09:30 hores, va tenir lloc en el Caixaforum Madrid (Passeig del Pardo, 36), la desè sisena Jornada Estatal d'Empreses d'Inserció.

Per a emmarcar les jornades, després de la inauguració oficial, van començar amb una visió del recorregut històric i reptes de futur de la federació, presentada per Sra. Guadalupe Martín, presidenta de FAEDEI, i Sra. Aicha Belassir, Directora Tècnica de FAEDEI. Com en totes les jornades estatals, es va presentar el balanç social 2017 de les Empreses d'Inserció de FAEDEI.

Totes les Associacions territorials d'empreses d'Inserció sòcies de FAEDEI, van estar presents en el segon moment de la Jornada, donant a conèixer la seua realitat actual i mostrant així una imatge estatal de la situació actual de les Empreses d'Inserció.

Després d'aquest moment, i la pausa cafè, es va posar l'accent en la importància de la declaració de les Empreses d'Inserció com a Entitats Prestadores de Servei d'Interès Econòmic General. Amb la presentació de la catedràtica de dret financer i tributari Sra. Mª Pilar Alguacil. Seguida de la presentació de D. Santiago Lesmes sobre l'avaluació i situació actual de la contractació pública responsable.

Finalment es va clausurar la jornada amb la presència en taula de representants institucionals.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy