University of Valencia logo Logo Department of Financial Law and Legal History Logo del portal

Aula Empresocial.
.

Presentació del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

Aquest curs, que sorgeix de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (EMPRESOCIAL) dins del programa UVemprén Aules, està pensat per a omplir el buit actualment existent en la formació dels assessors comptables i fiscals en matèria de cooperatives, així com per a la millor capacitació dels responsables dels Departaments corresponents de les Organitzacions regionals i nacionals, així com de les cooperatives de major grandària, i dels grups cooperatius.

 

DADES DEL DIPLOMA

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 33.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 900 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)

Requisits d'accés: Grau/Llicenciatura/Diplomatura. Estudiants als quals els quede menys d'un 10% dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol de grau. Condicionats a l'obtenció del titule en el mateix any acadèmic.
Formació Professional de Grau superior en matèries relacionades amb el dret o l'empresa.
Experiència en assessorament fiscal o comptable, si bé en aquests casos no podran obtenir el títol de diploma i solament se'ls podrà expedir una "certificació d'aprofitament"

Modalitat: En línia

Col·laborador: CEPES / Caixa Popular-Caixa Rural Coop. C.V. / Generalitat Valenciana / Gredos San Diego Sociedad Cooperativa Madrileña

 

DIRECCIÓ

Organitzador: Departament de Dret Financer i Història del Dret

Direcció: María del Pilar Alguacil Marí. Catedrático de Universidad. Departament de Dret Financer i Història del Dret. Universitat de València.

 

MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 963 262 600

E-mail: informacio@adeituv.es

Novetats