Olimpíada de Física 2017-18

Les olimpíades de Física tenen caràcter internacional, amb diferents fases en què participen individualment milers d’estudiants. La Universitat de València i la Universitat Politècnica de València s’encarreguen d’organitzar la fase local de l’Olimpíada a la província de València. Els estudiants que hi participen opten als premis locals i a demés poden estendre la seua participació a les fases nacional, iberoamericana i internacional. A més a més, tots els alumnes preseleccionats reben un curs de física de 72 hores  previ a la prova local de la competició.

 Destinataris: estudiants de 2n de batxillerat matriculats en l’assignatura de Física.

Dates i lloc de realització: La prova de preselecció el dia 24 d'octubre  2017, El curs de formació es farà desde novembre de 2017 fins a febrer de 2018 en diferents seus universitàries. La prova de selecció, una vegada finalitzat el curs de formació.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València

Col·laboració: Delegació per a la Incorporació, Real Societat Espanyola de Física.

Coordinació: Chantal Ferrer Roca

En la xarxa: www.uv.es/fisica (dins l’apartat «Activitats per a batxillerat») i www.uv.es/incorporacióuv

AGENDA (2017-2018):

  • INSCRIPCIÓ per a participar en la fase local - del 10 al 23 d'octubre de 2017  en la web de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat. www.uv.es/incorporaciouv    
  • PROVA DE PRESELECCIÓ per a formar un equip de 20 estudiants, que es realitzarà el dimarts 24 d'octubre del 2017.
  • CURS DE PREPARACIÓ per a l'Olimpíada, de novembre 2017 a febrer 2018, aproximadament 2 vesprades per semana (dimach y dijous desde les 16 hores), 3 hores cada sessió.
  • PROVA DE SELECCIÓ  per a seleccionar l'equip de 6 estudiants que representarà al districte universitari de València en la fase nacional. Data pendent de publicació.
  • LLIURAMENT DE PREMIS i proclamació dels estudiants seleccionats. Data pendent de publicació.
  • CURS PRÀCTIC de preparació per a l'Olimpíada (fase nacional), per a l'equip seleccionat, 3-4 sessions de 9-12 hores cadascuna impartides en març 2018.
  • FASE NACIONAL de l'Olimpíada de Física abril de 2018.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies