Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Grup d'estudiants a un jardí del Campus de Burjassot.
T’atrau l’art? Apunta’t a ‘Sabers tentaculars’ i aprèn en la Mostra art públic

Sabers tentaculars és una iniciativa que crearà un grup tentacular d’estudiants amb inquietud per explorar les relacions entre disciplines presents en l’art actual. Per a això, es posarà en contacte directe l’estudiantat amb els i les artistes i les obres, sota la guia d’Alba Braza, mediadora cultural i comissària de la  Mostra art públic / universitat públic, on s’emmarca aquest projecte de mediació.

La participació en Sabers tentaculars és totalment gratuïta i es desenvoluparà en dos campus coincidint amb l’activació de la XXV Mostra art públic en cadascun d'ells, amb una durada de 7 hores. Al campus de Burjassot, les sessions s’inicien el 4 d’octubre i al campus de Blasco Ibáñez començaran el 2 de novembre. Les places són limitades i es tindrà en compte la motivació i l’ordre d’inscripció per adjudicar-les.

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que pretén dinamitzar els espais dels campus de Burjassot i Blasco Ibáñez i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Està impulsada per la  Delegació d’Estudiants, amb la col·laboració del Vicerectorat d’Estudis i del

Vicerectorat de Cultura i Societat, i l’organització està a càrrec del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

 

Període de l'esdevenimentDe 27 de setembre de 2022 a 1 de novembre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Campus de Burjassot / Campus de Blasco Ibáñez

 
Organitza
 

Contacta artpublic@uv.es

 
Més informació