Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

La Universitat de València, primera a Espanya en l’àrea de Teledetecció, organitza el congrés internacional més important en aquest camp.

  • 27 de juliol de 2018
Image de la noticia

El Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) elaborat pel Shanghai Ranking’s Consultancy en la seua edició d’enguany destaca la Universitat de València com a la primera en l’àrea de Teledetecció entre les universitats espanyoles, i la tretzena a nivell mundial. La major part de la recerca en aquesta àrea es desenvolupa al Departament de Física de la Terra i Termodinàmica i al Laboratori de Processat d’Imatges (LPI), amb professorat adscrit principalment a la Facultat de Física.

Aquest professorat, amb la col·laboració de professors de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, ha participat activament en l’organització del 38è Simposi Internacional de Geociències i Teledetecció (IGARSS 2018 en les seues sigles en anglès), el congrés internacional més important en l’àrea de Teledetecció, liderats pel professor José Moreno del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica i president del Comitè Organitzador. A la present edició del congrés, que enguany du el lema ‘Observant, entenent i pronosticant la dinàmica del nostre planeta’, els participants tractaran temes com les futures missions d’observació de la Terra, el canvi climàtic o les darreres tècniques en teledetecció, observació, coneixement i predicció de processos dinàmics al planeta.

Aquest congrés es desenvolupa entre els dies 23 i 27 de juliol a Fira València, acull a prop de 2.400 científics procedents de 64 països, i participen diverses entitats internacionals com l’Agència Espacial Europea (ESA), la Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) o la Universitat de Houston (Estats Units).

Més informació:

https://www.uv.es/uvweb/uv-noticias/ca/noticies/universitat-organitza-major-congres-internacional-sobre-teledeteccio-1285973304159/Novetat.html?id=1286048546379&plantilla=UV_Noticies/Page/TPGDetaillNews

https://www.uv.es/uvweb/uv-noticias/ca/noticies/ranquing-xangai-situa-universitat-valencia-primera-espanya-quatre-materies-1285973304159/Novetat.html?id=1286048285329&plantilla=UV_Noticies/Page/TPGDetaillNews