Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

La Facultat de Física ha estat representada en dos de les 5 idees premiades en la convocatòria MOTIVEM 2021

  • 12 de juliol de 2021
Premis MOTIVEM en equip 2021

Estudiantat i professorat de la Facultat de Física han format part dels equips guanyadors de dos dels 5 premis MOTIVEM 2021 convocats per la Universitat de València, a través de ADEIT.

Es tracta dels equips formats per l’estudiant de la Facultat de C. Biològiques, Alejandro Altamirano que, junt amb Daniel Juan i Nikita Tyumentsev,  alumnes de la Facultat de Física, han guanyat el premi en la branca de Ciències, amb el projecte que porta per títol Extracció del liti de l’oceà per a emprar-lo en bateries i solucionar possibles crisis en el futur. L’equip ha estat coordinat per la professora de la Facultat de Física, Susana Planelles.

El premi en la branca Ciències de la Salut,  que porta per títol Estudi i seguiment de la cronobiología, envelliment i afectacions dermatològiques mitjançant una app connectada a un sensor de llum, ha sigut guanyat per un equip de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, la Facultat de Ciències Biològiques, la Facultat de Farmàcia, la Facultat de Física i la Facultat de Medicina i Odontologia, coordinat per la professora Amparo Galán amb la col·laboració de la professora Esther Durá. L’alumna del Grau en Òptica i Optometria, Sonia Gil Sempere, forma part del grup d’estudiants que l’ha portat endavant.

Enhorabona!

Metodologia i més informació:

https://www.adeituv.es/noticias-entrega-premios-motivem-2021/

Imatges: