Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

La Universitat de València, quarta d’Espanya en tres àrees, segons el rànquing QS by Subject 2019

  • 11 de març de 2019
Image de la noticia

La Universitat de València se situa com la millor universitat valenciana i la quarta d’Espanya en les àrees de Física i Astronomia, Comptabilitat i Finances, i Estadística i Investigació Operativa, segons el QS World University Rankings by Subject, una classificació que destaca les millors universitats del món per àrees i que es basa en indicadors com la reputació acadèmica i de l’ocupador, citacions i l’Índex H.

La institució també és la cinquena de l’estat en Ciències de la Vida i Medicina, Biologia i en Ciències Naturals, Negocis i Administració, i Química, la sisena en Farmàcia i Farmacologia, Agricultura i Ciències Forestals, Educació, Enginyeria Química i Psicologia. En l’àmbit valencià, la Universitat és el millor centre valencià en 4 de les 5 branques classificades: Arts i Humanitats; Ciències Naturals, Ciències de la Vida i Medicina, i Ciències Socials i de l’Administració. I també la millor universitat valenciana en les matèries de Dret, Economia i Econometria i Llengües Modernes.

Pel que fa a l’àmbit internacional, la Universitat de València destaca en el rang [101-150] de les millors institucions d’ensenyament superior en Agricultura i Ciències Forestals, després d’haver millorat la seua posició respecte a l’any passat. A més, està entre les 200 millors del món en Ciències Naturals, Química, Física i Astronomia, Comptabilitat i Finances, així com en Estadística i Investigació Operativa.

En total, el centre valencià apareix classificat en 5 branques i 20 matèries, i també ha millorat en l’àrea de Ciències de la Vida i Medicina on ha escalat 8 posicions. En aquesta edició, el QS World University Rankings by Subject inclou un total de 48 disciplines o matèries (specific subject) i 5 camps (broad subject).

 

Més informació (Servei d’Anàlisi i Planificació SAP): http://ir.uv.es/rDXDIl9